Dag van de Natuur 2024

GlobeGuards

28-6-2024

Veilinghamer website

Veilinghamer

Op 2 oktober van dit jaar is het weer zover: de Dag van de Natuur! Op deze dag organiseert GlobeGuards voor de 13e keer de grootste veiling van natuurbelevenissen in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem. U kunt hier bieden op unieke natuurbelevenissen die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards, kleine maar zeer slagvaardige natuurbeschermers. Tijdens de veiling kunt u genieten van een feestelijk driegangendiner, aangeboden door Koninklijke Burgers’ Zoo. De veiling wordt wederom enthousiast geleid door onze veilingmeester Frank Buunk, van Kunsthandel Simonis & Buunk.

U bent van harte welkom op woensdag 2 oktober voor de Dag van de Natuur 2024. Het programma start om 16.45 en duurt tot 22.00 uur.

Dag van de Natuur veiling website

Dag van de Natuur veiling

Eregast en keynote speaker

Onze eregast en keynote speaker dit jaar is Jessica den Outer. Zij zal voorafgaand aan het veilingdiner vertellen over haar werk als ambassadrice voor de natuur. Jessica den Outer is namelijk betrokken bij de internationale beweging voor Rechten voor de Natuur. In het voorjaar van 2023 verscheen haar boek hierover en in maart van 2024 werd ‘Stichting Rechten van de Natuur’ gelanceerd. Lees meer over Jessica den Outer.

Uw bod, uw bijdrage aan de natuur

De opbrengst van deze veiling is voor onze leden een zeer belangrijke inkomstenbron waarmee zij hun natuurbeschermingsactiviteiten voort kunnen zetten. De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie, of het zijn exclusieve items die door de organisaties ingebracht zijn. De prijzen van de veilingitems variëren van ongeveer € 150,- tot ruim € 10.000, -.

Kosten? Geen!

Maar elke aanwezige wordt wel geacht ruimhartig bij te dragen aan de Natuur! Overigens betaalt de belasting mee. GlobeGuards heeft de ANBI-status en daarmee is ieder eindbod fiscaal aftrekbaar.

Bent u onze gast?

Wij hopen u graag te ontvangen op de Dag van de Natuur 2024! U kunt zich hier aanmelden.

De Dag van de Natuur wordt mede gerealiseerd door en met dank aan:

Dit is een project van: