Venduehuis veilde ruim €71.000

GlobeGuards

11-06-2021

Frank website

Frank Buunk aan het veilen

Op 15 mei was onze eerste online veiling onder de titel ‘Venduehuis veilt voor GlobeGuards’ een feit. Vanaf 19.30 uur werden er circa 35 lots geveild in Venduehuis in Den Haag. Maar liefst € 71.600 is er in totaal geboden. Een fantastische opbrengst voor natuurbehoud wereldwijd. 

Schilderij website

Veilingitem van Painted Dog Conservation

Venduehuis is het oudste veilinghuis van Nederland. Jaarlijks organiseren zij kunst- en antiekveilingen, maar ook curiosa- en designveilingen. Wat fantastisch dat Venduehuis ons belangeloos heeft geholpen deze veiling te organiseren.

De opbrengst van deze veiling was voor onze leden een zeer belangrijke inkomstenbron waarmee zij hun natuurbeschermingsactiviteiten voort kunnen zetten. De hoogste bieder kreeg bovendien een unieke ervaring. Een kijkje achter de schermen bij de natuurorganisatie, of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn. Bijvoorbeeld een midweek mee op dolfijnenonderzoek op de Azoren, een workshop Gorilla schilderen met koffie in plaats van verf of een bijencursus in Utrecht voor Aziatische olifanten in Thailand.

Op 6 oktober organiseren wij weer een veilingdiner als onderdeel van onze Dag van de Natuur in Burgers’ Zoo. U bent van harte uitgenodigd!

Dit is een project van: